RING OSS - 08-124 200 23

Hydraulpump

RING OSS - 08-124 200 23

Om oss

Låt oss utföra service på din hydraulpump eller hjälpa dig med arborrning.

Vi på Tungelsta maskin & hydraulikservice AB är proffs på service, ombyggnationer och reparationer av entreprenadmaskiner och redskap. Vi utför arbeten över hela Sverige och hjälper till med det mesta från reparation av hydraulpump till att utföra arborrning hos kund med våra mobila arborrverk. Vi har även stor erfarenhet av svets och smide samt säljer självklart slang över disk. 

Behöver du reparera din hydraulpump? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi utför både arbete i vår verkstad och direkt hos kund

Vi har verkstad med en 4-tons travers i Jordbro industriområde, söder om Stockholm. Därifrån kan vi utföra större delen av vår service. Alla de viktiga stegen i tillverkningen av våra cylindrar görs även i vår verkstad, som till exempel skärande bearbetning, svetsning och montering. När vi får uppdrag vid större ombyggnationer och nytillverkningar försöker vi alltid att jobba så nära kunden som möjligt. Därför har vi också en 7-tons servicebuss utrustad med bland annat motorsvets, stort gasställ, domkrafter och stort lager med hydraulkopplingar och slangar. Väl på plats hos kund kan vi också demontera, montera och reparera hydraulpump samt annan hydraulik. 

Låt oss renovera din hydraulpump

Är din hydraulpump i desperat behov av renovering? Låt oss ge den ny kraft igen! Vi utför service, renovering och reparationer på hydraulpumpar och annan hydraulik på alla förekommande fabrikat på marknaden. Vid en demontering av din hydraulpump för vi alltid en dialog med dig som kund för att gå kunskap om just dina behov. Vi ger sedan en konkurrenskraftig offer på reparation, renovering eller byte av hydraulpump. 

Vi har välkända Specma som huvudsaklig leverantör av hydraulpump och annan hydraulik. Det gör att vi kan erbjuda fabriksnya komponenter samt reservdelar till välkända märken såsom Parker, Danfoss, Kawasaki, Sunfab med flera. Vid produktion använder vi oss alltid av den senaste tekniken. Vår egen produktion kompletteras även av marknadens bästa samarbetspartner. Har din hydraulpump gått sönder mitt under ett arbete? Inga problem, vi arbetar på kort varsel och har alltid snabba leveranser. Så kontakta oss nästa gång det är dags för renovering, service eller reparation av din hydraulpump.

             Vi har reservdelar till märket Parker.        Vi har reservdelar till märket Kawasaki..                                                      Vi har reservdelar till märket Danfoss.